Benegas

 • Lichtgewicht propaangas gasfles

  Tot 50 % minder gewicht, dubbel plezier. Ten opzichte van een stalen gasfles met vergelijkbare inhoudsmaat leveren de kleine en grote BeneGas Light een gewichtsbesparing op variërend van 2,5 tot 10,5 kg. Ervaar zelf hoe het is om een zoveel lichtere gasfles te tillen of te dragen.
  Lees meer
  Licht in gewicht3
 • Inhoud zichtbaar propaangasfles

  Dankzij de transparantie van de lichtgewicht kunststof construcite van de BeneGas Light is eenvoudig 'af te lezen' hoeveel propaangas er in de gasfles zit. U komt dus nooit zonder gas te zitten.
  Lees meer
  Inhoud zichtbaar3
 • Weber barbecue op propaangas

  Alle Weber buitenkeukens zijn weerbestendig en kunnen het hele jaar door gebruikt worden. Voor wie de buitenkeuken zeer regelmatig aanzet, is een gasbuitenkeuken de perfecte keus. Qua smaak doet de gasbuitenkeuken niet onder voor een met briketten gestookte barbecue.
  Lees meer
  Weber genesis3
 
 
 

Al meer dan 10 jaar de nummer 1 lichtgewicht

BeneGas Light is al sinds 2002 zeer populair bij caravanners, camperaars en buitenrecreanten. Het BeneGas Light verkoopnetwerk telt in de Benelux ruim 900 verkooppunten.
Het aanbod aan sfeervolle buitenaccessoires groeit elk jaar en biedt volop keuze voor iedereen die buiten een gezellige, exotische sfeer wil creëren. BeneGas Light past uitstekend bij al deze toepassingen. De fles is veilig, licht, praktisch, comfortabel en voorzien van een fraai, modern design.

Kwaliteit en service gegarandeerd

De BeneGas Light fles is herkenbaar aan de groene kap met het BeneGas Light logo en het Benegas logo op de kraanverzegeling. Dit vormt de kenmerken voor de garantie dat de fles volgens de veiligheidsregels is afgevuld en gecontroleerd.

Als gebruiker betaalt u een 1-malige borg van € 55,=, dat u volledig retour ontvangt als u stopt. U meldt de fles bij aanschaf 1 maal aan. (Kijk ook op onze Statiegeldpagina). In de tussentijd kan de lege fles zonder extra kosten worden omgewisseld voor een volle waarbij alleen de vulling wordt betaald; ongeacht de flesmaat.  
Kijk voor meer toelichting over deze voordelen op de BeneGas Light pagina.

Flessenzoeker

Zoek een verkooppunt.

Meld hier uw nieuwe BeneGas Light gasfles aan.

U ontvangt uw digitale statiegeldbewijs per e-mail

Statiegeld aanmelden
Correspondentie adres:
Zuiderzeestraatweg 1
3882 NC Putten
Nederland
Tel: 0800-99016
Fax: +31 (0)341-360216
E-mail: info@benegas.com

Schrijft u zich hier in en ontvang de BeneGas Light consumenten nieuwsbrief.
.